dbanie o czystość i odpowiednie nakrycie stołu (np. ułożenie sztućców), zabieranie zbędnych naczyń ze stołu, przynoszenie gościom zamówionych przez nich dań i napojów,
witanie gości,podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego,
przyjmowanie zamówień od klientów,
przekazywanie klientom rachunku, a także przyjmowanie zapłaty,
zapał, uprzejmość i znajomość zasad savoir-vivre’u
Nasze wymagania
doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane
wysoka kultura osobista
ogólne zainteresowanie oraz zaangażowanie
posiadanie lub gotowość do wyrobienia książeczki sanepidowskiej
Mile widziane:
uprawnienia do jazdy samochodem kat B
Oferujemy:
komfortowe i stabilne warunki pracy
umowę o pracę
miłą atmosferę pracy w małym zespole
możliwość dostosowania grafiku do własnych potrzeb
prywatna opieka medyczna
Wszystkich zainteresowanych pracą, zapraszamy do kontaktu i przesłania pełnego CV: